Snickare Jättendal

Snickare Jättendal

Snickare Jättendal. Leax Bygg är ett byggföretag med avdelning hos Flätningsindustri i Jättendal AB. Leax Bygg startades av Lars Brusell i februari 2014 som har tidigare arbetat som snickare. Leax Byggs vision är att växa allteftersom, och erbjuda efterfrågade byggnationer till en allt bredare kundkrets. Konceptet är; samarbete med lokala råvaruhandlare, kvalité och service till konkurrenskraftiga priser. Detta koncept har blivit framgångsrikt och medfört arbetstillfällen samt många leveranser till kunder över hela landet. Vi bygger bodar, altaner, stugor, förstukvistar, sommarhus mm. Allt inom byggnation stimulerar vår energi. Lämna din idé, ditt förslag till oss, så räknar vi ut och ger en offert inom 3 dagar.

Klicka här för att kontakta oss

Mellanfjärden

Leax Bygg befinner sig i fiskeläget Mellanfjärden som ligger längs Hälsingekusten, mellan Sundsvall och Hudiksvall och är ett av få levande fiskelägen längs Norrlandskusten.

Kärnan i byn är torget vid hamnen med ett året runt-öppet hotell. Där ligger även en restaurang, teater, sommarbutiker och ett galleri. Alldeles i närheten finns också camping och gästhamn. I Mellanfjärden hittar du lugnet i den vackra naturen, boende nära havet och ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen.

Läs mer om Mellanfjärden här!

Snickare Jättendal - LEAX BYGG